side_banner

nyheter

Kjøkkenskap Skuffe Slide Produktdetalj 42MM

Bruksområde: Møbelskuff, Funiture skrivebordsskuff
Designstil: Moderne
Opprinnelsessted: Guangdong, Kina
Merkenavn: HS
Bredde: 42MM
Kjøkkenskap Skuffe Slide
Materiale: Kaldvalset stål
Vekt: 42g/tommer-56g/tommer
Farge: sink/svart
Produktnavn: Teleskopisk kanal/skuffeslide
Funksjon: 3 Fold + Full Extension
Lengde: 8"-24" (200mm -600mm)
Tykkelse: 1.0*1.0*1.0mm/0.9*0.9*0.9mm/0.85*0.85*0.85mm

Vi introduserer kjøkkenskapsskuffen – den perfekte løsningen for alle dine kjøkkenoppbevaringsbehov!Dette innovative produktet har en solid metallramme og jevn glidevirkning, noe som sikrer at du enkelt kan få tilgang til alt du trenger av kjøkkenet.

Designet med holdbarhet i tankene, er kjøkkenskapsskuffen bygget for å vare, noe som gjør den til en utmerket investering for enhver huseier.Den slanke og lavprofilerte designen gjør at den sømløst smelter sammen med enhver kjøkkeninnredning, mens dens høykvalitetskonstruksjon sikrer at den kan håndtere selv de tyngste kjøkkenartikler.

Installasjonen er en lek, med all nødvendig maskinvare inkludert.I tillegg kommer kjøkkenskapsskuffen med 1 års garanti, noe som gir deg ekstra trygghet.

Oppgrader kjøkkenoppbevaringsspillet ditt i dag med Kitchen Cabinet Drawer Slide – den ultimate løsningen for alle dine oppbevaringsbehov.Enten du oppbevarer gryter og panner, bestikk eller servise, vil dette produktet garantert gjøre kjøkkenorganisasjonen din til en lek.Bestill din i dag og opplev bekvemmeligheten til kjøkkenskapsskuffen selv!

Kitchen Cabinet Drawer Slide er bygget for å vare, med en slitesterk metallramme og en elegant design som passer perfekt inn i enhver kjøkkeninnredning.Den jevne glidevirkningen gjør det lett å få tilgang til kjøkkenutstyret ditt, mens den høye lastekapasiteten betyr at du enkelt kan oppbevare selv de tyngste gjenstandene.

Installasjonen er rask og enkel, med all nødvendig maskinvare inkludert.I tillegg, med 1 års garanti, kan du stole på at kjøkkenskapsskuffen tåler daglig slitasje.Bredde vi kan lage 30/35/40/42/45 mm som ditt krav.Vi ser frem til samarbeidet med deg.


Innleggstid: 22. september 2022