side_banner

nyheter

Kjøkkenskap Skuffe Slide Produktdetalj 40MM

Bruksområde: Møbelskuff, Funiture skrivebordsskuff
Designstil: Moderne
Opprinnelsessted: Guangdong, Kina
Merkenavn: HS
Bredde: 40MM
Kjøkkenskap Skuffe Slide
Materiale: Kaldvalset stål
Vekt: 34g/tommer-42g/tommer
Farge: sink/svart
Produktnavn: Teleskopisk kanal/skuffeslide
Funksjon: 3 Fold + Full Extension
Lengde: 10"-24" (200mm -600mm)
Tykkelse: 0.65*0.65*0.65mm/0.7*0.7*0.7mm/0.8*0.8*0.8mm

Vi introduserer den siste innovasjonen innen kjøkkenutstyr: Kjøkkenskapsskuffen.Designet med funksjonalitet og holdbarhet i tankene, er dette produktet den perfekte løsningen for dine kjøkkenoppbevaringsbehov.

Med sin jevne glidevirkning og robuste konstruksjon, gjør kjøkkenskapsskuffen til en lek å få tilgang til kjøkkenutstyret ditt.Enten du oppbevarer gryter og panner, bestikk eller tallerkener, vil dette lysbildet sørge for at tingene dine oppbevares trygt og sikkert.

Konstruert av materialer av høy kvalitet, er dette produktet bygget for å vare.Kitchen Cabinet Drawer Slide har en solid metallramme og en elegant design med lav profil som passer sømløst inn i enhver kjøkkeninnredning.

Kitchen Cabinet Drawer Slide er årets må-ha kjøkkentilbehør.Dette produktet tilbyr en elegant og praktisk løsning på problemer med kjøkkenoppbevaring.Med sin jevne og pålitelige glidemekanisme gir den uanstrengt tilgang til kjøkkenutstyret ditt.

Laget av materialer av høy kvalitet, gir dette produktet overlegen holdbarhet og styrke.Metallrammen til Kitchen Cabinet Drawer Slide tåler vekten av selv de tyngste kjøkkenartikler, noe som gjør den til et pålitelig alternativ for langvarig bruk.

Dette produktet er designet for å passe enkelt inn i ethvert kjøkken.Dens lavprofilerte design gjør at den passer sømløst med enhver kjøkkeninnredning.I tillegg, med enkel installasjon og all nødvendig maskinvare inkludert, er Kitchen Cabinet Drawer Slide det perfekte DIY-prosjektet.

Kjøkkenskapsskuffen er en utmerket investering for ethvert kjøkken.Dens robuste design og overlegne funksjonalitet sørger for at kjøkkenutstyret ditt oppbevares trygt, noe som muliggjør mer effektiv matlaging og matlaging.Oppgrader kjøkkenoppbevaringsspillet ditt i dag med kjøkkenskapsskuffen.

Installasjonen er rask og enkel, med all nødvendig maskinvare inkludert.I tillegg er kjøkkenskapsskuffen støttet av en 1-års garanti, slik at du kan føle deg trygg på kjøpet.

Oppgrader kjøkkenet ditt i dag med kjøkkenskapsskuffen – den ultimate løsningen for dine oppbevaringsbehov.


Innleggstid: 22. september 2022